Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy pomysł i zapowiedź

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc ! Ostatnio myśląc co wybudować na moim serwerze przyszedł mi do głowy pomysł aby zrobić tak : Daję ogłoszenie w publikacjach minecraft i piszę aby ludzie wbijali od ** do ** . i o godzinie ** włączam white list i poszukujemy miejsca na bazę . Kiedy znajdziemy zaglosujemy i wygra miejsce te które zostanie przegłosowane wiekszą iloscia głosów . Slotów jest na razie 10 ale jak beda fundusze to zwiekszymy . I wtedy w tamtym miejscu wybranym gracze i ja jako jedyny z narazie administracji serwera budujemy domki sobie . Potem włączam white list i szukam administracji na mój serwer i jak znajde to budujemy powiększamy spawn , eventy , ustawiamy warpy itp. Czy podoba wam się taki pomysł i czy warto go zrealizowac ? A i na koniec oczywiscie pluginy bedą zainstalowane i w miare możliwości spolszczone do ile można i poszukuje technika który ma przynajmniej średnio zawansowane umiejętności ( spolszczanie , instalowanie , konfigurowanie , dodawanie rang itp. ) . Mój skype to : joseress (w razie jak by co to piszcie na prv) . Przepraszam jeżeli zły dział i proszę o jego nie usuwanie .

Opublikowano

Pisz tutaj:

www.mpcforum.pl/topic/718613-poszukujzostan-administratorem-moderatorem-budowniczym-serwera/page-31#entry7011844

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...